11 Kasım 2008 Salı

Google Aramaları :)

Google arama sonuçlarından bloguma ulaşan internet kullanıcılarına ve (eğer varsa) blog yazılarımı takip eden herkese teşekkürler.
Google aramalarından dikkatimi çeken bir kaç sorguya cevap vermek istiyorum:
blogger da fona müzik koymak: Bunu yapabilmeniz için dinletmek istediğiniz müziği interntte bir yerlere yüklemeniz gerekir. Ya da http://muzicons.com/ adresinden müziği yükleyerek, renk ve ikon seçtikten sonra verilen kodu blogger sayfana ekleyerek bloguna müzik ekleyebilirsin. Ama bu durumda bloguna eklediğin bölüme ziyeretçiler tıklayarak müziği dinleyebilirler.

facebook sayfam açılırken müzik çalsa: (facebook sayfamda müzik çalsın) facebook daha böyle bir şey yapamıyor. Profil şarkısı ekleyebiliyorsunuz ama sayfa açılırken müzik çalma olayına hiç rastlamadım.
omu böte radyo: Omü Böte'den arkadaşlar bir radyo açmışlar, arama yapan arkadaş onu arıyor tahminimce. Ben adresi yazayım. http://radyo.boteki.com/ Yanlız radyo flatcast tabanlı olduğu için radyoyu dinleyebilmeniz için ufak bir yazılım indirmeniz gerekebilir.

formüllerle internet yapma : Arama yapan kişinin HTML den bahsettiğini düşünüyorum. İnternet sayfalarının temeli HTML dir. HTML, zengin metin işaretleme dili anlamına gelir. HTML diye google da arama yaparsanız istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca biz ona formüllerle internet yapma değil, HTML ile web tasarımı yapma ya da web sitesi nasıl yapılır diyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder